CE SPUN CLIENTII NOSTRI DESPRE COLABORAREA CU NOI

Ca si fotograf cea mai mare satisfactie este sa vezi ca ai reusit sa aduci zambete largi si priviri pline de fericire clientilor tai atunci cand acestia privesc fotografiile primite de la tine. Atunci stii cu siguranta ca ai reusit sa imortalizezi fotografii care vor fi privite si admirate de-alungul anilor la fel ca si in prima zi

Nae Oana Georgiana Stele

Cei mai buni și mai profesionalisti!!!Sociabilitate,multaa răbdare,foarte rapizi și nu în ultimul rând ,muncitori și prietenoși!!!Îi recomand cu încredere!!!!Felicitări !!!!!!

Loredana Pintea Stele

O echipa minunata cu oameni frumoși, răbdători si profesioniști. Amintiri de neuitat și poze superbe.Va mulțumim frumos pentru amintirile pe care le avem datorita vouă. Recomandam cu drag și bucurie BWS Events, chiar sunt cei mai buni!

Marcy Marcel Stele

Super echipa super oameni super profesionalism intr-un cuvant o echipa de nota 10...Va multumim pt tot echipei BWS Evens

Teodora Ciurea Stele

Profesionalismul, seriozitatea si caldura voastra ma face sa va recomand tuturor !!! Va multumim din suflet pentru toate serviciile ireprosabile!

Alexandra Anghel Stele

Oameni frumoși, răbdători, profesioniști ! Nu regret alegerea făcută! Am să vă recomand ori de câte ori voi avea ocazia! Vă mulțumim!

Eugen Guita Stele

Servicii de calitate, oameni calzi foarte bine pregatiti, ii recomand cu cea mai mare incredere, a fost o placere sa colaboram.

Nunu Valentin Stele

Cea mai profesionista echipa!!! Ii Recomand din tot sufletul pe acesti oameni!! Va multumim ca sunteti asa de devotati muncii voastre!! Este fantastic cum ati reusit sa transpuneti povestea noastra in minunatele fotografii si mai ales ca ne-ati intiparit in suflet amintiri atat de dragi. Va multumim pentru toata rabdarea si pasiunea cu care ne-ati incantat si suportat.

Fabiana Si Danut Tudor Stele

O echipă de nota 10, niște oameni deosebiți, sociabili si cu zâmbetul pe buze.Nu am avut deloc emoții si rezultatele au fost profesionale. Recomand cu toată încrederea si suntem mândri că i-am ales pe ei sa fie cu aparatele pe noi la cel mai important eveniment din viața noastră! Multumim frumos , sunteti cei mai buni!

Petcu Bogdan Stele

Profesionalismul este cuvântul ce ii caracterizează pe acești tineri, frumosi si plini de viața! Va multumim ca ati fost alături de noi si va recomandăm tuturor cu multă încredere!

Monica Dobrescu Stele

Nu sunt o persoana careia ii place sa fie fotografiata. Nu sunt fotogenica. Nu imi place sa fiu in centrul atentiei. Nu imi plac fotografii agasanti. Echipa BWS Events a reusit sa ma faca sa fiu extrem de relaxata, au fost atat de discreti si calzi... iar rezultatul este unul spectaculos. Jos palaria! Recomand fara nici un o urma de indoiala.

Diana Simion Stele

Dacă sunt buni? Nu sunt buni, sunt ceeeeeei mai buni! Vali și Andreea ză Best, profesioniști, haioși, atenți la detalii, artiști, ce sa mai, tot ce trebuie ca pozele sa iasă perfect!

Ti-ai planificat evenimentul?

Cauti servicii foto - video in Bucuresti pentru evenimentul tau? Scrie-ne despre evenimentul tau!