Numarul fotografiilor incluse in album difera in functie de preferintele voastre si de nr de pagini, insa in general pentru un album recomand sa selectati 60-70 de fotografii pentru un album de 20 de pagini.

Sigur ca da! Fiecare fotografie pe care o primiti va fi editata individual (ex. editarea contrastului, balansului de alb si luminozitatii) in stilul celor prezentate.

Locuiesc in Bucuresti, dar merg cu drag in orice colțișor al tării…chiar putem trece granița. Costurile legat de trasport si cazare vor fi suportate de voi.

In general, noi acordam sedintei foto minim o ora si depinde foarte mult de locatia pe care o alegeti, deoarece vrem ca pozele sa va spuna intr-adevar povestea, iar voi sa va simtiti in largul vostru, relaxati si pregatiti.

Locatia este un element important si nu este bine sa fie lasat la voia intamplarii. Ganditi-va din timp la o locatie potrivita, care ar putea spune povestea voastra. De asemenea, va putem oferi sfaturi si idei pentru o sedinta foto de neuitat.

La sedinta foto pot participa si cei dragi voua cu care puteti alage sa faceti impreuna fotografiile sau pot participa in calitate de observatori.

Sedinta foto se poate tine si in ziua nuntii, insa recomandarea noastra este ca aceasta sa fie facuta dupa nunta, deoarece putem aloca mai mult timp si mai multa atentie detaliilor, veti fi naturali. Lipsa stresului si a tensiunii datorate programului fix pe care ar fi trebuit sa il respectati pentru a nu da peste cap sirul evenimentelor, vor face ca sedinta foto sa fie mai frumoasa, iar acest aspect se va oglindi in fotografiile realizate.

Grafica albumelor foto carte se realizeaza din fotografiile selectate de voi, asadar timpul de realizare al albumului se calculeaza in momentul primirii acceptului privind fotografiile care se vor regasi in albumul fotocarte. De la acel moment, timpul de lucru este de 7-21 de zile lucratoare.

Materialele foto-video realizate se predau intr-un termen de 25-45 de zile lucratoare, calculate de la data evenimentului.

In cazul intarzierilor din cauza noastra se aplica penalizari de 1%/zi + discount de 30% din valoarea contractului +1 album 30×60 – 20 pagini Gratuit

Pentru ca evenimentul vostru este foarte importanta pentru noi si pentru ca experienta noastra in domeniul evenimentelor ne face sa intelegem necesitatea unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. Astfel putem garanta ca evenimentul va fi dus la bun sfarsit fara a afecta calitatea materialelor predate.

Ti-ai planificat evenimentul?

Cauti servicii foto - video in Bucuresti pentru evenimentul tau? Scrie-ne despre evenimentul tau!