Povestea noastra pe scurt

Poveste este in tot ceea ce facem. Chiar si in spatele obiectivului. Pentru ca asa-i sta bine oricarui lucru bine facut: sa aiba esenta. Iar esenta echipei care s-a transformat peste timp in familie, a prins contur cu ajutorul unei camere si al unui aparat foto. Atat!

delimiter image
Image
Valentin
Image
Johnny
Image module

Inceputul timid si aparent umil al adolescentului de 16 ani la vremea aceea(acum 10 ani), s-a concretizat apoi in nenumarate ore de experimente, de lucru, de studii, de training, de nerenuntare. Si a inceput sa cunoasca rezultate nu dupa multa vreme. Atat adolescentul, cat si compania au crescut impreuna si impreuna au cunoscut maturitatea iar accesarea de fonduri gratie programului Start-Up Nation a reprezentat un pas mare in directia cea buna.
Astfel, camera si aparatul au facut echipa buna cu numeroase alte echipamente foto video si gadgeturi de ultima generatie iar eu am facut echipa buna cu Jhonny. Si pentru ca unde-au fost doi puterea a crescut, a crescut si volumul de munca, a continuat sa creasca si echipa. Asa am am adus si am tinut aproape pe Andreea, care cunoaste tainele video nunta si pe cele ale inimii mele, fiind viitoarea mea sotie; pe Cristian, fost video editor in echipa MTV, actual fauritor de amintiri; si pe Marian, al doilea suflet din echipa prins in mrejele fotografiei.
Astia suntem noi, cei din linia-ntai: fotografi profesionisti, videografi si editori! Iar in jurul nostru s-au strans in timp numerosi alti colaboratori cu numeroase alte talente si deprinderi.
Poveste este in tot ceea ce facem. Chiar si dincolo de obiectiv. Suntem dependenti de energia oamenilor din jurul nostru si ne place sa mesterim la amintirile lor, sa stim ca noi, prin votul lor de incredere, am dat nastere la ceva ce ii va insoti o viata intreaga. Povestea BWS continua sa fie completata zi de zi cu reactiile si fericirea oamenilor care isi pun increderea in ceea ce facem.
Asa am evoluat in toti acesti ani, prin recomandarile si recunostinta voastra! Iar de acum, pentru ca ne-ati ajutat sa crestem atat de frumos, vom incununa aprecierile si cu promovarea de fotografii profesionale si filmari, pentru a reusi sa ne transmitem mesajul pretutindeni.Multe ar mai fi de spus si mi-am promis ca voi incerca sa fiu scurt! Asa ca… scrieti-ne daca vreti servicii foto video sau chiar si doar sa ne cunoasteti mai indeaproape si sa aflati alte ispravi si motive de mandrie.

Eu sunt Valentin!

Mintea din spatele ideii, sufletul din spatele aparatului foto si vocea din spatele povestii!

BENEFICII

Iti punem la dispozitie o echipa de profesionisti mereu pregatiti sa vina atunci cand si acolo unde ai nevoie de ei! Programul se adapteaza in functie de necesitatile tale iar atitudinea asertiva care ne recomanda, este exact ce iti trebuie in momentele importante din viata ta!

Echipamentul de ultima generatie pentru servicii foto video garanteaza calitatea emotiilor surprinse in imagini! Indiferent de eveniment, suntem acolo pentru tine cu aparatura profesionala atat pentru filmari si video, cat si pentru efecte luminoase, sonorizare, inregistrarea muzicii sau accentuarea atmosferei cu gheata carbonica sau fum greu. Cu o investitie de peste 60.000 euro putem face fata oricarei cerinte si ne putem adapta la nevoile clientului fara nici o problema.

Desi ne-am inceput si conturat activitatea in zona Slobozia, recomandarile clientilor nostri au depasit granitele acestei regiuni astfel incat, in prezent, dam curs colaborarilor din intreaga tara. Indiferent de judet sau localitate, echipa BWS Events se poate deplasa acolo unde ai nevoie de ea!

Desi calitatea serviciilor BWS Events este premium, costurile nu trebuie sa te ingrijoreze! Secretul nostru care ne-a mentinut in topul preferintelor clientilor consta in ofertele personalizate si adaptate bugetelor tuturor celor ce apeleaza la noi. Calitate inainte de toate, la costuri personalizate!

La orice eveniment ar participa, specialistii BWS Events se ingrijesc sa surprinda toate momentele importante, toate grimasele, toate zambetele si toate trairile, astfel incat autenticitatea acestora sa fie captata si redata atat in format digital, cat si in foto book-uri sau chiar pe suport magnetic de diferite dimensiuni.

12 cupluri au ales acest pachet

1295 € 995€

La acest pachet se pot adauga contra cost urmatoarele:

Albume fotocarte:

Peste 155 de cupluri au ales acest pachet
MOST POPULAR

1950 € 1649€

La acest pachet se pot adauga contra cost urmatoarele:

Albume fotocarte:

34 de cupluri au ales acest pachet

2195 € 1895 €

 

La acest pachet se pot adauga contra cost urmatoarele:

Albume fotocarte:

49 de cupluri au ales acest pachet

2695 € 2395€

La acest pachet se pot adauga contra cost urmatoarele:

Albume fotocarte:

23 de parinti au ales acest pachet

500€ 395€

La acest pachet se pot adauga contra cost urmatoarele:

Albume fotocarte:

135 de parinti au ales acest pachet
MOST POPULAR

800 € 549€

La acest pachet se pot adauga contra cost urmatoarele:

Albume fotocarte:

18 de parinti au ales acest pachet

1300€ 975€

La acest pachet se pot adauga contra cost urmatoarele:

Albume fotocarte: