ORGANIZARE EVENIMENTE

ORGANIZARE EVENIMENTE

In BWS Events poti descoperi un adevarat partener de nadejde atunci cand vine vorba de organizarea evenimentelor deosebite din viata ta! Datorita sistemului eficient de management si implementare perfectionat de-a lungul celor 15 ani de activitate, iti putem garanta suportul necesar pentru organizarea evenimentului dorit si pentru conservarea clipelor si emotiilor experimentate pe parcurs.

Obiectivul nostru este sa ne ingrijim cu atentie de amintirile tale, fara a intampina dificultati, greseli sau repetitii inoportune – asta ce ne face speciali in activitatea pe care o derulam: asumarea si daruirea!

SERVICII FOTO NUNTA – BOTEZ – CORPORATE

 • Fotografii profesionale – Intreg evenimentul tau va fi surprins in imagini de calitate, cu echipamente de ultima generatie!
 • Prelucrare foto – Ne dorim ca amintirile tale sa fie perfecte de aceea, asiguram prelucrarea individuala, eficienta si deosebita a imaginilor surprinse in cadrul evenimentului!
 • Sedinta foto – Desi intreg evenimentul tau va fi surprins in imagini de nepretuit de catre specialistii nostri, ai la dispozitie si posibilitatea de a-ti da frau liber pasiunii si fericirii, in cadrul unui shooting deosebit!
 • Foto book-uri – La BWS Events te asteapta este 1500 de modele de photo book-uri din care sa alegi! Putem oferi albume de cea mai inalta calitate incurstate chiar si cu Cristale Swaroski. Asigura-te ca ai cadrul ideal pentru a pastra in siguranta toate emotiile si clipele minunate!
 • DVD-uri si carcase personalizate, Stick sau Cloud – Ai posibilitatea sa-ti pastrezi amintirile vii si intacte pe suport DVD, cu carcase personalizate, atat in dublu exemplar, cat si cu posibilitate de multiplicare. De asemenea exista varianta de a stoca amintirile dvs. si pe Stick sau Cloud
 • Trash the dress – Nici cele mai occidentale dintre sedintele foto nu raman fara alternativa, cu BWS Events! Daca vrei sa surprinzi momentele speciale ce incheie ciclul nuntii tale, o poti face cu un shooting inedit de Trash the dress!
 • Video proiectie – Vrei ca pe fundalul evenimentului tau sa ruleze imagini speciale cu tine si cei dragi? Vrei sa creezi amintiri in timp ce si retraiesti amintiri? Echipa BWS Events te ajuta, punandu-ti la dispozitie serviciul de video proiectie!
 • Consultanta - Comunicarea este un aspect foarte important de care tinem cont atunci cand te decizi sa colaborezi cu noi. Dialogul deschis si consultanta de dinaintea evenimentului reprezinta o parte integranta a muncii noastre.
SERVICII FOTO NUNTA – BOTEZ – CORPORATE
SERVICII VIDEO NUNTA – BOTEZ – CORPORATE

SERVICII VIDEO NUNTA – BOTEZ – CORPORATE

 • 4k / Full HD – Intreg evenimentul tau va fi surprins in imagini de calitate, cu echipamente de ultima generatie in format Full HD sau 4K! Folosim atat camere profesionale cat si aparate DSLR de ultima generatie.
 • Filmare cu camera GoPro Hero 4 pentru a surprinde momentele unice din alte perspective
 • Drona – Filmari aeriene cu drona DJI Phantom 4+ Pro
 • Stabilitatea filmarii –  pe toata perioada evenimentului dvs. se va filma dupa monopiede si trepiede profesionale pentru a avea o stabilitate cat mai buna a imaginii iar pentru a putea creea o fluenta chiar si atunci cand suntem in miscare cu ajutorul stabilizatorului electric DJI Ronin M putem face fata oricarei provocari.
 • Prelucrare video – Ne dorim ca amintirile tale sa fie perfecte de aceea, asiguram prelucrarea eficienta si deosebita a filmarilor surprinse in cadrul evenimentului pentru a creea filmul evenimentului dumneavoastra!
 • Best Moments – creeare unui rezumat cu cele mai importante momente in jur de 3-5 min
 • Rezumat eveniment – daca doresti sa impartasiti apropiatilor si prietenilor evenimentul tau si nu doresti sa te  uitati la toata filmarea putem realiza un rezumat de 30-40 de minute care sa suprinda momentele importante.
 • Fotografii printate pe hartie –  putem oferi fotografii printate pe hartie in cadrul laboratorului propriu de fotografie pentru cei mai in varsta sau pentru cei care doresc sa aiba si amintiri fizice.

SERVICII FOTO NUNTA – BOTEZ – CORPORATE

 • Sonorizare – Pentru ca evenimentul tau sa se deruleze pe cea mai potrivita coloana sonora, iti punem la dispozitie sistemul de sonorizare cu 2-8 boxe, pe toata perioada evenimentului
 • MC entertainment – Daca doresti ca pe parcursul evenimentului tau invitatii sa ramana in forma, sa isi pastreze cheful de distractie si sa nu aiba timp sa se plictiseasca, asigura-te ca alegi MC-ul potrivit!
 • Efecte luminoase – Pune-ti evenimentul in lumina potrivita! Aelege sa optezi pentru serviciul BWS Events care iti garanteaza cele mai de efect jocuri de lumini, realizate cu lasere profesionale de ultima generatie!
 • Inregistrare muzica – Vrei ca alaturi de imaginile care spun povestea evenimentului tau sa pastrezi si parte din coloana sonora? Cu noi ai posibilitatea sa inregistrezi muzica de pe fundalul evenimentului!
 • Gheata carbonica/fum greu – Cu echipamentele pe care ti le punem la dispozitie, poti transforma evenimentul tau intr-o adevarata poveste! Incearca si vei descoperi ca efectele deosebite redate de gheata carbonica si fumul greu, vor ramane intiparite in memoria si sufletul tuturor invitatilor! De asemenea la primirea invitatilor putem oferi gheata carbonica pentru sampanie BONUS!
SERVICII FOTO NUNTA – BOTEZ – CORPORATE

Servicii Conexe

Servicii Conexe

Pe langa serviciile ofertime mai sus, oferim urmatoarele:

Ti-ai planificat evenimentul?

Cauti servicii foto - video in Bucuresti pentru evenimentul tau? Scrie-ne despre evenimentul tau!