Relatia emotionala intre miri si fotograf nunta

Relatia emotionala intre miri si fotograf nunta

Fotografia este o practica pe cat de artistica, pe atat de intima. Iar cand ne gandim la fotografia de nunta, raportul dintre fotografi si subiecti devine chiar mai personal.

Asta pentru ca, in foarte scurta vreme, un fotograf nunta se transforma din simplul fotograf, in martorul tacut din spatele obiectivului. El este cel care trebuie să identifice stari, cadre, unghiuri, grimase, atingeri pentru a le captura mai apoi si a le transforma in amintirile perfecte de la evenimentul perfect.

Asa incepe…

Relatia dintre miri si fotograful pe care acestia il aleg, incepe sa se cladeasca inca din primele momente. Chiar atunci cand se stabileste viziunea de ansamblu! Atunci cand mirii marturisesc asteptarile si dorintele lor in materie de momente surprinse de camera foto. Atunci cand fotograful se destainuie si isi impartaseste opinia cu privire la ceea ce il inspira.

Semnarea contractului vine ca o pecetluire a acestei legături dintre parti. Acesta reprezinta increderea totala in capacitatea fotografului, in pasiunea si seriozitatea sa. Apoi, adevărata aventură se petrece! Oamenii încep a se cunoaște! Activitatea anterioara a fotografului este pusa sub lupa. Viata mirilor devine mai vizibila dupa confirmarea prieteniei in universul din online. Impresii continua sa fie schimbate pe masura ce trece timpul si se apropie marele eveniment… Si uite asa, interactiunea ajunge sa se petreaca intr-un context tot mai relaxat si familiar. La urma urmei, complicitatea aceasta este cea care ii va ajuta pe miri sa fie naturali si sa straluceasca in timpul momentelor fotografice și nu numai.

Asa se consolideaza…

Casatoria a doi oameni presupune multa emotie pentru toti cei implicati. De aceea este doar corect ca cel responsabil cu surprinderea viitoarelor amintiri sa fie partas la asta. Relatia emotionala si de sprijin care ajunge sa se infiripe intre miri si fotograf nunta, garanteaza calitatea imaginilor care vor dainui in timp si vor vorbi multa vreme despre momentul magic.

Dificil sa apesi un declansator si sa faci o poza, nu este! Ceea ce este, in schimb, foarte dificil, este sa incluzi in fotografie emotia si toate celelalte stari menite sa spuna povestea. Dificultatea, totuși, incepe sa palească pe masura ce se consolideaza legatura de dincolo de aparat.

NU UITA!

Daca te afli in plin proces de pregatire a nuntii tale de vis. Daca nu ai ales inca echipa ideala pentru a-ti furniza servicii foto video. Indrazneste sa contactezi profesionistii de la BWS Events! Vei descoperi mai mult decat niste clasice oferte foto video nunta! Vei descoperi oameni talentati, solutii personalizate si intelegere, dincolo de toate! Pentru ca, desi se lucreaza cu aparatul, la BWS Events, conteaza oamenii si relatiile ce se cladesc intre acestia!

Articole Similare

Nunta în vremea pandemiei: coronavirus vs. planning eficient

Nunta în vremea pandemiei: coronavirus vs. planning eficient

Ti-ai inchipuit vreodata cum tot ceea ce stiai se poate schimba drastic de pe o zi pe alta? Exact asta se intampla acum! Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare cand va planificati ziua cea mare. Iar daca ziua cea mare se intampla sa fie…

citeste mai mult
Tematica nunta – tendintele anului 2020!

Tematica nunta – tendintele anului 2020!

O noua decada abia a inceput iar in universul organizarilor de nunti asta inseamna si tranzitia spre noi tendinte si stiluri in materie de tematici, decoruri, culori, locatii etc. Din fericire, echipa BWS Events e aici sa iti spuna ce este nou, diferit si merita atentia ta! Cuplurile transforma fiecare…

citeste mai mult
Cabina foto la nunta? 5 motive sa spui „DA!”

Cabina foto la nunta? 5 motive sa spui „DA!”

A venit momentul sa recunoastem! Unul dintre lucrurile caracteristice acestei ere supra-tehnologizate in care traim, este placerea deosebita de a (ne) face fotografii. Nu e asa? Cabina foto este o realitate atat de placuta a evenimentelor din zilele noastre. Indiferent daca surprind persoane dragi, pe noi insine sau lumea din…

citeste mai mult