Nunta in imagini – intre Pinterest si realitate

Nunta in imagini – intre Pinterest si realitate

Tot mai multe viitoare mirese apelează la Internet pentru a se hotărî asupra stilului de fotografie și decor pentru care doresc să opteze în ziua cea mare. Nu este nimic greșit în asta, dar se poate crea astfel o problemă.

Platforme uriașe precum Pinterest, Instagram, Facebook & Co. furnizează imagini idilice, imagini stoc, imagini care nu sunt tocmai realistice, încurajând astfel apariția marilor așteptări în rândul mireselor pe rând. Nu spunem că fotografii ca acelea nu pot fi realizate, ci că fotografii ca acelea pot fi create în anumite condiții și cu anumite costuri.

Așadar, ce te faci când ai un buget mic sau mediu și ai petrecut prea mult timp printre imaginile cu nunțile perfecte de pe Pinterest? Faci un efort să te întorci la realitate și să te detașezi de acea influență nefastă.

Fotografia de evenimentfotografia de nuntă, mai specific, nu este tocmai o joacă de copil și implică multe cunoștințe și detalii care trebuie luate în considerare ori de câte ori se participă la un eveniment. De aceea, dragă viitoare mireasă, comunică deschis cu profesioniștii de a căror muncă ești interesată.

Explică-le viziunea pe care o ai și dimensiunea pe care dorești să o capeți de la fotografiile marelui tău moment, chiar arată-le imagini cu ceea ce te încântă și apoi rămâi deschisă la sugestii și sfaturi. Doar așa vei putea îmbina, echilibra cumva un buget decent cu o viziune profi fără să faci rabat la calitate. Trebuie într-adevăr să te obișnuiești cu ideea că nu e mereu ca pe Internet și nu tot ce se fotografiază iese ca-n vise, dar nici nu este cazul să te bosumfli când poți pune problema așa: nu îți cobori așteptările, îți crești șansele la amintiri deosebite.

Realitatea este că Internetul se joacă cu percepțiile noastre în cele mai multe din cazuri. Ne sunt servite zilnic fotografii cu scenarii perfecte care ne fac să credem că așa ar trebui să fie viața cu adevărat, ne sunt servite frânturi de contexte și întrezăriri care ne fac să visăm și să omitem ceea ce avem de fapt. Realitatea este că ceea ce avem de fapt este mult mai important decât orice imagine perfect regizată și prelucrată.

Planifică-ți nunta cu inima deschisă, informează-te corect despre serviciile foto video și specialiștii din zona ta, discută fără teamă despre prețuri și stil, bucură-te la maxim de omul minunat de lângă tine, zâmbește cu tot sufletul în fiecare moment și fii sigură că făcând toate acestea, vei avea la sfarșit ocazia să te bucuri de niște fotografii incredibile, de niște amintiri deosebite! La BWS Events suntem dedicați încântării oamenilor cu care lucrăm. Credem în pasiunea noastră pentru frumos și ne place să comunicăm eficient ori de câte ori suntem contactați. Iar linia noastră de consultanță este deschisă și pentru tine!

Telefon: +40770 191 687
Website link: www.bwsevents.ro
Facebook link: https://www.facebook.com/bwsevents/
Instagram link: https://www.instagram.com/bwsevents.ro/

Articole Similare

Planificare nunta: TOP 5 aplicatii mobile pentru mirese organizate

Planificare nunta: TOP 5 aplicatii mobile pentru mirese organizate

Acum ca ai spus ”Da!” si ati stabilit impreuna ziua in care veti face pasul cel mare, ”distractia” incepe! Pana acum ai fost nerabdatoare? De acum probabil vei afla ca perioada de planificare nunta este una stresanta, chiar coplesitoare. Pentru ca unt atat de multe lucruri de luat in considerare…

citeste mai mult
Cadouri deosebite pentru nasi

Cadouri deosebite pentru nasi

Intr-un articol trecut realizasem un top 3 al celor mai cautate cadouri personalizate pentru nasi. De data aceasta, schimbam putin macazul si vom face o altfel de lista! O lista cu idei de cadouri mai… deosebite! De cele mai multe ori, inainte de a fi parinti spirituali, sunt prieteni buni,…

citeste mai mult
Nunta perfecta – cort sau restaurant?

Nunta perfecta – cort sau restaurant?

Am tot vorbit de-a lungul articolelor noastre despre decizii importante pentru o nuntă. Astfel, am ajuns astăzi la prima si cea mai importanta: LOCATIA! Ai visat intotdeauna ca vei avea o nunta de poveste, la cort, intr-un loc special? Sau poate ai stiut dintotdeauna ca va sunt mai pe plac…

citeste mai mult