Nunta in imagini – intre Pinterest si realitate

Nunta in imagini – intre Pinterest si realitate

Tot mai multe viitoare mirese apelează la Internet pentru a se hotărî asupra stilului de fotografie și decor pentru care doresc să opteze în ziua cea mare. Nu este nimic greșit în asta, dar se poate crea astfel o problemă.

Platforme uriașe precum Pinterest, Instagram, Facebook & Co. furnizează imagini idilice, imagini stoc, imagini care nu sunt tocmai realistice, încurajând astfel apariția marilor așteptări în rândul mireselor pe rând. Nu spunem că fotografii ca acelea nu pot fi realizate, ci că fotografii ca acelea pot fi create în anumite condiții și cu anumite costuri.

Așadar, ce te faci când ai un buget mic sau mediu și ai petrecut prea mult timp printre imaginile cu nunțile perfecte de pe Pinterest? Faci un efort să te întorci la realitate și să te detașezi de acea influență nefastă.

Fotografia de evenimentfotografia de nuntă, mai specific, nu este tocmai o joacă de copil și implică multe cunoștințe și detalii care trebuie luate în considerare ori de câte ori se participă la un eveniment. De aceea, dragă viitoare mireasă, comunică deschis cu profesioniștii de a căror muncă ești interesată.

Explică-le viziunea pe care o ai și dimensiunea pe care dorești să o capeți de la fotografiile marelui tău moment, chiar arată-le imagini cu ceea ce te încântă și apoi rămâi deschisă la sugestii și sfaturi. Doar așa vei putea îmbina, echilibra cumva un buget decent cu o viziune profi fără să faci rabat la calitate. Trebuie într-adevăr să te obișnuiești cu ideea că nu e mereu ca pe Internet și nu tot ce se fotografiază iese ca-n vise, dar nici nu este cazul să te bosumfli când poți pune problema așa: nu îți cobori așteptările, îți crești șansele la amintiri deosebite.

Realitatea este că Internetul se joacă cu percepțiile noastre în cele mai multe din cazuri. Ne sunt servite zilnic fotografii cu scenarii perfecte care ne fac să credem că așa ar trebui să fie viața cu adevărat, ne sunt servite frânturi de contexte și întrezăriri care ne fac să visăm și să omitem ceea ce avem de fapt. Realitatea este că ceea ce avem de fapt este mult mai important decât orice imagine perfect regizată și prelucrată.

Planifică-ți nunta cu inima deschisă, informează-te corect despre serviciile foto video și specialiștii din zona ta, discută fără teamă despre prețuri și stil, bucură-te la maxim de omul minunat de lângă tine, zâmbește cu tot sufletul în fiecare moment și fii sigură că făcând toate acestea, vei avea la sfarșit ocazia să te bucuri de niște fotografii incredibile, de niște amintiri deosebite! La BWS Events suntem dedicați încântării oamenilor cu care lucrăm. Credem în pasiunea noastră pentru frumos și ne place să comunicăm eficient ori de câte ori suntem contactați. Iar linia noastră de consultanță este deschisă și pentru tine!

Telefon: +40770 191 687
Website link: www.bwsevents.ro
Facebook link: https://www.facebook.com/bwsevents/
Instagram link: https://www.instagram.com/bwsevents.ro/

Articole Similare

Nunta în vremea pandemiei: coronavirus vs. planning eficient

Nunta în vremea pandemiei: coronavirus vs. planning eficient

Ti-ai inchipuit vreodata cum tot ceea ce stiai se poate schimba drastic de pe o zi pe alta? Exact asta se intampla acum! Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare cand va planificati ziua cea mare. Iar daca ziua cea mare se intampla sa fie…

citeste mai mult
Tematica nunta – tendintele anului 2020!

Tematica nunta – tendintele anului 2020!

O noua decada abia a inceput iar in universul organizarilor de nunti asta inseamna si tranzitia spre noi tendinte si stiluri in materie de tematici, decoruri, culori, locatii etc. Din fericire, echipa BWS Events e aici sa iti spuna ce este nou, diferit si merita atentia ta! Cuplurile transforma fiecare…

citeste mai mult
Cabina foto la nunta? 5 motive sa spui „DA!”

Cabina foto la nunta? 5 motive sa spui „DA!”

A venit momentul sa recunoastem! Unul dintre lucrurile caracteristice acestei ere supra-tehnologizate in care traim, este placerea deosebita de a (ne) face fotografii. Nu e asa? Cabina foto este o realitate atat de placuta a evenimentelor din zilele noastre. Indiferent daca surprind persoane dragi, pe noi insine sau lumea din…

citeste mai mult