Fotografi nunta si echipament de ultima generatie

Fotografi nunta si echipament de ultima generatie

Urmeaza pregatirile pentru marele eveniment? Ai de organizat nunta si te-ai impotmolit la alegerea fotografului? Ei bine, noi, la BWS Events, ne-am adunat echipa de fotografi profesionisti pentru a-ti da o mana de ajutor. Sau, mai bine zis, un articol de ajutor!

Am mai povestit noi despre toate acele lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere cand iti alegi fotografi nunta. Dar nu am vorbit niciodata pe larg despre ceea ce poarta acesta in spate. La propriu si la figurat.

FOTOGRAFI NUNTA BWS EVENTS

Ce au fotografii nostri si nu au altii?

In primul rand viziunea! Nu vei gasi vreodata doi fotografi care sa vada la fel, chiar si privind din acelasi unghi. Felul in care fotografii profesionisti din echipa BWS Events privesc persoanele si intreg decorul pe care le au de surprins, este unul special, care s-a facut remarcat in timp, si care acum reprezinta amprenta BWS.

Fotografii nostri mai poarta in spate si bagajul greu de cunostinte si experienta pe care l-au capatat de-a lungul drumului prin aceasta meserie.

Iar la toate aceste caracteristici, se adauga esenta articolului de azi: echipamentul profesionist.

Industria fotografiei profesionale nu mai este ce a fost. Este mult imbunatatita datorita erei digitale a electronicii. De aceea, adaptarea la aceste vremuri moderne este obligatorie pentru a prospera si nu pieri in aceasta industrie. Clientul modern stie ca poate avea parte de imaginile perfecte, iar noi, ca fotografi nunta, trebuie sa ii putem oferi exact ceea ce isi doreste.

FOTOGRAFI NUNTA SI GADGETURI DE ULTIMA GENERATIE

BWS Events s-a consolidat in timp si toate eforturile depuse de-a lungul celor peste15 ani de experienta s-a concretizat si in fondurile pe care am reusit sa le atragem prin programul Startup Nation. Iar fondurile atrase s-au concretizat la randul lor in echipamente de ultima generatie.

Dorinta de a avea tot ceea ce este mai nou si mai bun a fost indeplinita!

SI uite asa, s-au strans in dotare, care mai de care, gadgeturile:

Camera principala, camera de schimb, lentile zoom mediu, obiectiv pentru portrete, lentile pentru a capta de la distante mari, lentile pentru unghiuri largi si pentru fotografiat in spatii cu lumina putina, blituri, trepied, flash diffuser, umbrele, kit pentru curatarea lentilelor, drona si lista cu denumiri tehnice poate continua.

Experienta + Echipament = Excelenta!

Nu este usor sa organizezi o nunta in ziua de astazi. Asteptarile sunt mari, preturile sunt mari, eforturile sunt uriase. Astea toate pentru o zi care… va trece, exact asa cum a venit. Singurul lucru real, concret, ce ramane si se pastreaza de la acest eveniment, pe langa amintiri, este imaginea. Imaginea fotografiata si/sau filmata este singura marturie a acelei zile pe care nu vrei sa o uiti vreodata!

Tocmai pentru ca stim asta, ne dam silinta sa fim cea mai buna versiune a noastra la fiecare eveniment la care participam!

Asta inseamna ca avem determinarea si pasiunea necesare! Avem echipamentul de ultima generatie! Avem oamenii cu rabdare si suflet mare! Avem intelegere si respect fata de client! Avem servicii foto video si oferte personalizate! Avem accesorii conexe care pot fi de ajutor! Avem tot ceea ce este necesar pentru a-ti lua greutatea de pe umeri!

Cu BWS Events, poti fi sigura ca amintirile tale sunt surprinse de cea mai buna aparatura, sunt editate si pastrate in cele mai bune conditii tehnice si sunt livrate in cel mai rapid timp cu putinta!

Articole Similare

Nunta în vremea pandemiei: coronavirus vs. planning eficient

Nunta în vremea pandemiei: coronavirus vs. planning eficient

Ti-ai inchipuit vreodata cum tot ceea ce stiai se poate schimba drastic de pe o zi pe alta? Exact asta se intampla acum! Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare cand va planificati ziua cea mare. Iar daca ziua cea mare se intampla sa fie…

citeste mai mult
Tematica nunta – tendintele anului 2020!

Tematica nunta – tendintele anului 2020!

O noua decada abia a inceput iar in universul organizarilor de nunti asta inseamna si tranzitia spre noi tendinte si stiluri in materie de tematici, decoruri, culori, locatii etc. Din fericire, echipa BWS Events e aici sa iti spuna ce este nou, diferit si merita atentia ta! Cuplurile transforma fiecare…

citeste mai mult
Cabina foto la nunta? 5 motive sa spui „DA!”

Cabina foto la nunta? 5 motive sa spui „DA!”

A venit momentul sa recunoastem! Unul dintre lucrurile caracteristice acestei ere supra-tehnologizate in care traim, este placerea deosebita de a (ne) face fotografii. Nu e asa? Cabina foto este o realitate atat de placuta a evenimentelor din zilele noastre. Indiferent daca surprind persoane dragi, pe noi insine sau lumea din…

citeste mai mult