POVESTEA NOASTRA PE SCURT

POVESTEA NOASTRA PE SCURT

Povestea BWS Events este o traditie de familie, o traditie care dainuie  de 25 de ani. Indragostit de aceasta meserie, am preluat-o in urma cu 11 ani de la parinti si am dus-o la urmatorul nivel. Suntem o echipa de 8 oameni, normali, la fel ca tine pasionati de ceea ce fac! Echipament performant, comunicare eficienta, continut de calitate. Altfel spus, 25 de ani de profesionalism si poveste care continua.


VEZI PORTOFOLIU

MISIUNEA NOASTRA?

Ca fotograf si videograf de nunta sau de botez ne dorim sa transformam pixelii in povesti si cele mai importante evenimente din viata ta in amintiri pentru generatii. De la customer service-ul impecabil, la livrare, suntem alaturi de tine la fiecare pas, oferindu-ti:

  1. Garantia platii doar la predarea materialelor finale editate
  2. echipamente de ultima generatie si personal de backup chiar si in cele mai neprevazute situatii
  3. Gratuitate la abumul de nunta daca nu este conform cu cel prezentat de noi
  4. 50% Discount din valoarea contractului +1 album 30×60 – 20 pagini + 1%/zi penalizari, in cazul in care nu predam materialele la timp

FILOZOFIA NOASTRA?

Nu facem nimic dupa ureche! Ne ascultam clientii cu adevarat si, astfel, devenim parte din povestile lor. Dedicam timp si atentie deosebita tuturor evenimentelor. Adaptarea la nevoile si cererile clientilor este parte integranta a serviciilor pe care le oferim. Munca noastra tine din momentul in care ne contactati, pana in clipa in care veti rasfoi impreuna albumul plin de amintiri.

PROMISIUNEA NOASTRA?

Veti fi cei mai importanti!

Evenimente precum nunta si botezul, pot deveni coplesitoare si puteti ajunge sa va puneti pe locul 2 incercand sa faceti tuturor pe plac. Daca alegeti sa colaborati cu noi, un lucru e sigur! Promisiunea ca veti fi personajele principale in propria poveste, va fi indeplinita! Pentru ca vom fi acolo sa va incurajam, sa va surprindem emotia si sa va amintim apoi cat de minunat a fost totul.

Munca noastra. ALEGEREA VOASTRA – Fotograf nunta Bucuresti – Videograf nunta Bucuresti

Ne mandrim cu experienta acumulata, cu sutele de evenimente la care am participat si cu miile de oameni care sunt fericiti cand se revad peste ani in fotografiile si filmarile realizate de noi. Ne recomanda profesionalismul, investitia in calitatea aparaturii pe care o folosim si relatiile pe care le cladim cu cei pe care ii fotografiem. Ne onoreaza dorinta voastra de a face parte din marea familie de clienti BWS Events!

Echipa BWS Events

Echipa BWS Events

Povestea noastra in imagini.

BENEFICII

BENEFICII

Mai jos aveti expuse beneficiile BWS Events:

La orice eveniment ar participa, specialistii BWS Events se ingrijesc sa surprinda toate momentele importante, toate grimasele, toate zambetele si toate trairile, astfel incat autenticitatea acestora sa fie captata si redata atat in format digital, cat si in foto book-uri sau chiar pe suport magnetic de diferite dimensiuni.
Desi calitatea serviciilor BWS Events este premium, costurile nu trebuie sa te ingrijoreze! Secretul nostru care ne-a mentinut in topul preferintelor clientilor consta in ofertele personalizate si adaptate bugetelor tuturor celor ce apeleaza la noi. Calitate inainte de toate, la costuri personalizate!
Echipamentul de ultima generatie pentru servicii foto video garanteaza calitatea emotiilor surprinse in imagini! Indiferent de eveniment, suntem acolo pentru tine cu aparatura profesionala atat pentru filmari si video, cat si pentru efecte luminoase, sonorizare, inregistrarea muzicii sau accentuarea atmosferei cu gheata carbonica sau fum greu. Cu o investitie de peste 60.000 euro putem face fata oricarei cerinte si ne putem adapta la nevoile clientului fara nici o problema.

Iti punem la dispozitie o echipa de profesionisti mereu pregatiti sa vina atunci cand si acolo unde ai nevoie de ei! Programul se adapteaza in functie de necesitatile tale iar atitudinea asertiva care ne recomanda, este exact ce iti trebuie in momentele importante din viata ta!

Ti-ai planificat evenimentul?

Cauti servicii foto - video in Bucuresti pentru evenimentul tau? Scrie-ne despre evenimentul tau!