Amintiri pentru o viata-ntreaga

Amintiri pentru o viata-ntreaga

Și tu te-ai visat de mică în ziua nunții tale, alături de prințul pe care erai sigură că îl vei întâlni la momentul potrivit? Ți-ai imaginat rochia, pantofii, fericirea din ochii mândri ai părinților și
emoția prietenilor care vă erau alături? Dacă toate acele vise pare că s-au adeverit și te afli în postura de viitoare mireasă, atunci ai deschis articolul perfect pentru tine!

Pe măsură ce procesul de pregătire a nunții înaintează, exaltarea plănuirii așa cum ți-o închipuiai este treptat înlocuită de agitație, aglomerație și chiar panică pe alocuri. Numeroasele decizii care trebuie luate devin tot mai apăsătoare și te adâncesc în starea aceea complet nepotrivită pentru o viitoare mireasă, al cărei obiectiv ar trebui să fie doar descoperirea bucuriei prin celebrarea iubirii.

Câți invitați vor fi? Unde și cum vor sta? În funcție de ce anume se aleg meniurile? Ce muzică vom pune? Aranjamentele florale vor complimenta locația? Unde găsim echipa foto-video? Cum știm că alegem echipa foto-video potrivită pentru ceea ce ne dorim să imortalizăm? De unde știm dacă oferta care ne este înaintată este una pertinentă? STOP!

Inspiră, expiră și permite-ne să îți oferim noi câteva răspunsuri care să te ajute să descoperi mai îndeaproape procesul de selecție a echipei cu care vei colabora pentru aspectele ce țin de serviciile foto-video pentru evenimentul tău!

Q. Cum aleg firma ce va acoperi serviciul foto-video pentru nunta mea?
A. Nu există o regulă împământenită pentru această selecție. De cele mai multe ori tindem să fim subiectivi atunci când avem de ales. Și este de înțeles! Ține minte doar următoarele aspecte: încearcă să faci o cercetare cât mai amănunțită! Stabilește care este tematica nunții și care este aerul pe care vreți să îl redați și regăsiți în imaginile nunții voastre. Apoi continuă cu o selecție a acelor fotografi care au în portofoliu imagini asemănătoare cu cele pe care le dorești. Odată ce lista este gata, poți începe să contactezi specialiștii aleși pentru a trece la următoarea etapă: cererea de oferta!

Q. Dar cum voi ști care dintre prețurile oferite sunt corecte?
A. Ei, uite asta este o întrebare bună! Prețul corect nu este prețul cel mai ieftin! Prețul corect cerut de către o firmă de prestare servicii foto-video, este acel preț conturat ținând cont de următoarele aspecte: echipament, timp de lucru, numărul de specialiști necesar pentru deplasare, adaptarea pe tematica dorită de miri, tipurile de ședințe foto-video dorite, durata evenimentului și timpul petrecut pentru editarea ulterioară a imaginilor. Bineînțeles, la toate acestea vor mai exista multe alte detalii pe care le vei discuta împreuna cu echipa aleasă! Dar până la aflarea acelora, este imperios să ai în vedere aceste câteva principale aspecte atunci când urmează să accepți sau să refuzi o anumită ofertă.

Q. De ce anume trebuie să mă feresc atunci când am de ales între mai multe firme de servicii foto-video pentru eveniment?
A: Întotdeauna ascultă-ți instinctul și ferește-te de ceea ce pare nejustificat! Alege să pui preț pe amintirile tale și caută să te lași influențată de calitate și nu de prețuri. Orice fotograf sau cameraman începător, care folosește un echipament slab, poate propune niște prețuri incredibil de mici. Dar atunci să stai pe gânduri! Pentru că, așa cum îți spuneam mai sus, munca unui profesionist, investiția făcută în echipament, timpul și cunoștințele dedicate sunt cele care vor trebui recompensate. Alege să investești eficient în amintiri pentru o viață-ntreagă, nu în decizii superficiale, luate-n grabă!

Sperăm că răspunsurile noastre îți vor fi de folos și că te vor mai liniști! Și pentru a ne asigura că ai parte de tot sprijinul necesar pe toată durata organizării marelui eveniment din viața ta, ne-am propus să continuăm să îți venim în întâmpinare cu o serie mai largă de articole utile și știri prețioase din domeniu! Pentru că, hey, nunta fără video, fără fotografie, e ca toamna fără struguri în vie! Dacă materialul nostru ți-a deschis apetitul pentru aceste servicii, echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție! Ne poți contacta pentru a afla mai multe despre cine suntem, despre ce facem, despre cum și unde facem sau chiar pentru a ne cere sfatul în cazul unor dileme legate de aria noastră de activitate!

Suntem aici pentru tine și evenimentul tău!
Website link: www.bwsevents.ro
Facebook link: https://www.facebook.com/bwsevents/
Instagram link: https://www.instagram.com/bwsevents.ro/
Telefon: +40770 191 687

Articole Similare

Nunta în vremea pandemiei: coronavirus vs. planning eficient

Nunta în vremea pandemiei: coronavirus vs. planning eficient

Ti-ai inchipuit vreodata cum tot ceea ce stiai se poate schimba drastic de pe o zi pe alta? Exact asta se intampla acum! Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare cand va planificati ziua cea mare. Iar daca ziua cea mare se intampla sa fie…

citeste mai mult
Tematica nunta – tendintele anului 2020!

Tematica nunta – tendintele anului 2020!

O noua decada abia a inceput iar in universul organizarilor de nunti asta inseamna si tranzitia spre noi tendinte si stiluri in materie de tematici, decoruri, culori, locatii etc. Din fericire, echipa BWS Events e aici sa iti spuna ce este nou, diferit si merita atentia ta! Cuplurile transforma fiecare…

citeste mai mult
Cabina foto la nunta? 5 motive sa spui „DA!”

Cabina foto la nunta? 5 motive sa spui „DA!”

A venit momentul sa recunoastem! Unul dintre lucrurile caracteristice acestei ere supra-tehnologizate in care traim, este placerea deosebita de a (ne) face fotografii. Nu e asa? Cabina foto este o realitate atat de placuta a evenimentelor din zilele noastre. Indiferent daca surprind persoane dragi, pe noi insine sau lumea din…

citeste mai mult