Album foto de nunta – de la „De ce?”, la avantaje

Album foto de nunta – de la „De ce?”, la avantaje

O nunta implica atat de multe lucruri… Si toate aceste lucruri necesita bani: rochie de mireasa, locatie, fotograf profesionistcameraman nunta, formatie, invitatii, flori, cununii si lista continua.

Aceasta realitate costisitoare da nastere unui trend nefericit. Acesta este reprezentat de taierea de pe lista achizitiilor de nunta, a importantului album foto. Multe cupluri tinere nu ajung sa cunoasca importanta unui album foto nunta. Asta desi, la fel ca cele mai multe cupluri, probabil ca au trecut prin multe variante si decizii pentru a-si angaja un fotograf profesionist care sa fie acolo la nunta și sa surprinda cele mai frumoase imagini ale zilei. Au depasit atata bataie de cap! Au luat cea mai buna decizie pentru imaginile definitorii celui mai important moment din viata de cuplu! Atunci de ce sa nu aleaga si cea mai buna varianta pentru stocarea amintirilor minunate din ziua cea mare?

Pentru a asigura trainicia amintirilor si momentelor deosebite din timpul nuntii, este vital sa aleaga o modalitate de inalta calitate pentru a-si prezenta si proteja fotografiile de nunta. Si pentru a intruni aceste conditii de calitate, albumul de fotografii conceput profesional din cele mai bune materiale este optiunea logica!

Economii?

Cu un album foto de nunta personalizat vei avea posibilitatea sa faci o calatorie pe aleea amintirilor ori de cate ori vei dori! Vei putea retrai ziua cea mare trecand dintr-un moment special in altul. Exista multe modalitati de a reduce cheltuielile de nunta pentru a economisi niste bani! Dar a nu investi intr-un album de nunta personalizat, nu ar trebui sa fie una dintre variante.

Retraire!

Ai petrecut vreodata timpul privind prin albumul de nunta al parintilor sau bunicilor tai? Poate fi atat de interesant sa privesti prin albume foto vechi! Sa observi oameni in diferite stadii ale vietii lor, poate chiar si oameni care nu iti mai sunt alaturi.

De aceea albumele de nunta si chiar albumele foto in general sunt foarte apreciate de familii! Chiar ar trebui sa fie in fruntea listei de lucruri de salvat intr-o situatie de urgenta! Precum un incendiu sau o inundatie. Pentru ca, desi in aceasta era a tehnologiei poti avea toate aceste imagini stocate pe telefon sau laptop, exista inca ceva special in ceea ce priveste posibilitatea de a lua fizic albumul de pe un raft din biblioteca pentru a impartasi oamenilor apropiati momente importante si definitorii pentru identitatea familiei tale.

Alege cu gandul la viitor!

Daca esti in cautare de fotograf nunta, cameraman nunta sau de ambii, nu ezita sa lasi un mesaj! La BWS Events avem o echipa profesionista mereu pregatita sa stea de vorba. Avem echipamente de ultima generatie. Avem albume foto pregatite sa spuna povestea nuntii tale si generatiilor ce vor urma.

Articole Similare

Nunta în vremea pandemiei: coronavirus vs. planning eficient

Nunta în vremea pandemiei: coronavirus vs. planning eficient

Ti-ai inchipuit vreodata cum tot ceea ce stiai se poate schimba drastic de pe o zi pe alta? Exact asta se intampla acum! Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare cand va planificati ziua cea mare. Iar daca ziua cea mare se intampla sa fie…

citeste mai mult
Tematica nunta – tendintele anului 2020!

Tematica nunta – tendintele anului 2020!

O noua decada abia a inceput iar in universul organizarilor de nunti asta inseamna si tranzitia spre noi tendinte si stiluri in materie de tematici, decoruri, culori, locatii etc. Din fericire, echipa BWS Events e aici sa iti spuna ce este nou, diferit si merita atentia ta! Cuplurile transforma fiecare…

citeste mai mult
Cabina foto la nunta? 5 motive sa spui „DA!”

Cabina foto la nunta? 5 motive sa spui „DA!”

A venit momentul sa recunoastem! Unul dintre lucrurile caracteristice acestei ere supra-tehnologizate in care traim, este placerea deosebita de a (ne) face fotografii. Nu e asa? Cabina foto este o realitate atat de placuta a evenimentelor din zilele noastre. Indiferent daca surprind persoane dragi, pe noi insine sau lumea din…

citeste mai mult