3 trucuri pentru un shooting de nuntă cât mai reușit -Part II

3 trucuri pentru un shooting de nuntă cât mai reușit -Part II

Lucrurile bune nu vin niciodată singure, de aceea am pregătit pentru tine un nou material care să te inspire să fii cea mai frumoasă mireasă atât în ziua cea mare, cât și în imaginile pe care le vei păstra ca amintiri. Nu este întotdeauna ușor să pozezi când emoțiile pun stăpânire pe tine și cei din jur trag de tine în toate direcțiile. Știm că este dificil să rămâi relaxată în astfel de condiții, dar știm și cum poți face să ajungi totuși la rezultatul dorit.

Așadar, iată care sunt cele trei sfaturi de azi, de la specialiștii noștri în fotografie pentru nuntă:

1. Concentrează-te pe tine și jumătatea ta! Este dificil să acorzi constant atenție câtorva zeci sau chiar sute de oameni, dar stai liniștită, nici nutrebuie să o faci până la surmenare! Zâmbește, interacționează, dar nu te lăsă acaparată în conversații prea lungi sau fără sens cu invitații. Aparatul foto poate surprinde crisparea sau jena cu aceeași acuratețe cu care poate surprinde și fericirea. Așa că nu risca să fii surprinsă pe picior greșit. Bucură-te de momentul tău pentru tine nu pentru invitați!

2. Spatele drept și pieptul înainte! Te sperie momentele acelea în care fotograful aranjează pe toată lumea la poză? Nu reușești să găsești poziția ideală care să te facă să te simți și elegantă și relaxată? Secretul e simplu! Tot ce trebuie să faci este să stai dreapta! Această poziție emană încredere și te va ajuta să evidențiezi acele linii ale corpului care îți vor conferi extra feminitate.

3. Mâinile pe lângă corp, nu lipite de el! A nu ști ce să faci cu mâinile nu e o problemă de ieri de azi. De multe ori această neștiință își pune amprenta și în viața noastră de zi cu zi. Dar când te confrunți cu situația tocmai în ziua nunții, este un motiv în plus de stres.

Așa că iată ce trebuie să faci: Nu îți lipi mâinile de corp, caută să păstrezi o oarecare distanță și dacă nici asta nu pare să funcționeze, folosește-te cu încredere de buchet, de rochie sau chiar de persoanele de lângă tine!

O mână așezată discret pe umărul sau la brațul cuiva poate salva cu siguranță o fotografie aflată în pericol să te pună într-o postură care nu te flatează.

Sperăm că îți vor fi de folos sugestiile noastre și dacă mai ai alte nelămuriri sau nevoie de informații legate de domeniul fotografiei pentru evenimente, nu ezita să dai click pe categoria Contact!
noștri în servicii foto-video îți pun la dispoziție toată expertiza si creativitatea de care dau dovadă.

Articole Similare

Nunta în vremea pandemiei: coronavirus vs. planning eficient

Nunta în vremea pandemiei: coronavirus vs. planning eficient

Ti-ai inchipuit vreodata cum tot ceea ce stiai se poate schimba drastic de pe o zi pe alta? Exact asta se intampla acum! Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare cand va planificati ziua cea mare. Iar daca ziua cea mare se intampla sa fie…

citeste mai mult
Tematica nunta – tendintele anului 2020!

Tematica nunta – tendintele anului 2020!

O noua decada abia a inceput iar in universul organizarilor de nunti asta inseamna si tranzitia spre noi tendinte si stiluri in materie de tematici, decoruri, culori, locatii etc. Din fericire, echipa BWS Events e aici sa iti spuna ce este nou, diferit si merita atentia ta! Cuplurile transforma fiecare…

citeste mai mult
Cabina foto la nunta? 5 motive sa spui „DA!”

Cabina foto la nunta? 5 motive sa spui „DA!”

A venit momentul sa recunoastem! Unul dintre lucrurile caracteristice acestei ere supra-tehnologizate in care traim, este placerea deosebita de a (ne) face fotografii. Nu e asa? Cabina foto este o realitate atat de placuta a evenimentelor din zilele noastre. Indiferent daca surprind persoane dragi, pe noi insine sau lumea din…

citeste mai mult